Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Vakantiewoning Lennestadt Oedingen

Een bijzonder mooie en gezellige woning op de 1e verdieping. De woning is ruim en biedt goed plaats aan 5 personen. Bij de woning heeft u de beschikking over een grote tuin

en kijkt u uit over de 45 hectare land van de eigenaar. Deze kweekt kerstbomen. Entree, ruime woonkamer met zit-en eethoek, grote luxe keuken met o.a. vrieskist, twee goede slaapkamers met in totaal vijf 1-pers. bedden (zijn tegen elkaar aan te schuiven) en mooie badkamer met douche. Verder: CV, satelliet KTV, 2e toilet, tuin met zitje en uw auto parkeert u in de garage. Op aanvraag kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
AvacZie site aanbieder€ 260,00vrije keuze
Een bijzonder mooie en gezellige woning op de 1e verdieping. De woning is ruim en biedt goed plaats aan 5 personen. Bij de woning heeft u de beschikking over een grote tuin en kijkt u uit over de 45 hectare land van de eigenaar. Deze kweekt kerstbomen. Entree, ruime woonkamer met zit-en eethoek, grote luxe keuken met o.a. vrieskist, twee goede slaapkamers met in totaal vijf 1-pers. bedden (zijn tegen elkaar aan te schuiven) en mooie badkamer met douche.
Verder: CV, satelliet KTV, 2e toilet, tuin met zitje en uw auto parkeert u in de garage. Op aanvraag kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn toegestaan.
 Lees meer bij Avac