Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Sauerland (92)
Plaatsen
Liesen (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Liesen. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Liesen. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Liesen betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Liesen hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Liesen:

Zomervakantie Atlas toppers in Liesen

Vakantiewoningen Liesen

Duitsland Sauerland Liesen

We beschikken hier over een aantal goede en comfortabele woningen, die zich op de 1ste en 2de etage van dit huis bevinden. De inrichting is netjes en verzorgd. Tevens is bij dit

appartementengebouw een goed restaurant met een gezellige bar aanwezig. 6-pers. woning: Entree, woonkamer met twee extra slaapplaatsen, keuken, twee slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden, badkamer met douche. Verder: CV, TV, en parkeerplaats bij de woning.4-pers. woning: gelijk aan de 6-pers. woning maar heeft één slaapkamer minder. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, kinderbedje is aanwezig en huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 211,00