Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Sauerland (92)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in MARSBERG OBERMARSBERG. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in MARSBERG OBERMARSBERG. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in MARSBERG OBERMARSBERG betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in MARSBERG OBERMARSBERG hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in MARSBERG OBERMARSBERG:

Zomervakantie Atlas toppers in MARSBERG OBERMARSBERG

Vakantiewoning K?THE

Duitsland Sauerland MARSBERG OBERMARSBERG

Locatie

Vakantiewoning K?the ligt in het vestingstadje Obermarsberg. Het stadje ligt bovenop een bergplateau in het natuurpark Diemelsee. Vanuit Obermarsberg heeft u prachtige vergezichten over de omringende natuur. Op 25 km ten zuidwesten

van uw vakantiehuis ligt de 700 jaar oude Hanzestad Brilon en 30 km ten zuidwesten van uw woning ligt Willingen. Op 1,5 km vindt u een groot overdekt zwembad. Vanuit uw vakantiewoning kunt u heerlijke wandelingen in de prachtige natuur van het Sauerland maken. De eerder genoemde steden Brilon, Willingen en het nog iets verderop gelegen Winterberg zijn zeker een bezoek waard. Het vakantiehuis is volledig gerenoveerd en staat midden in het dorp op een rustig plekje. U bewoont het netjes en compleet ingerichte appartement op de begane grond van vakantiewoning K?the.

Uw woning

65 m?. Entree, woonkeuken met zithoek, kinderstoel, eethoek, ktv, 4 kookplaten, koffiezetapparaat, toaster, waterkoker en directe toegang tot uw terras en de tuin. Twee slaapkamers met elk 1 tweepers. bed en wastafel. Luxe badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Fijne omheinde tuin op het zuiden met terras, zitje, parasol en schommel.

Extra's

Broodjesservice.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiewoning KÄTHE

Duitsland Sauerland MARSBERG OBERMARSBERG

Locatie

Vakantiewoning KÀthe ligt in het vestingstadje Obermarsberg. Het stadje ligt bovenop een bergplateau in het natuurpark Diemelsee. Vanuit Obermarsberg heeft u prachtige vergezichten over de omringende natuur. Op 25 km ten zuidwesten

van uw vakantiehuis ligt de 700 jaar oude Hanzestad Brilon en 30 km ten zuidwesten van uw woning ligt Willingen. Op 1,5 km vindt u een groot overdekt zwembad. Vanuit uw vakantiewoning kunt u heerlijke wandelingen in de prachtige natuur van het Sauerland maken. De eerder genoemde steden Brilon, Willingen en het nog iets verderop gelegen Winterberg zijn zeker een bezoek waard. Het vakantiehuis is volledig gerenoveerd en staat midden in het dorp op een rustig plekje. U bewoont het netjes en compleet ingerichte appartement op de begane grond van vakantiewoning KÀthe.

Uw woning

65 m². Entree, woonkeuken met zithoek, kinderstoel, eethoek, ktv, 4 kookplaten, koffiezetapparaat, toaster, waterkoker en directe toegang tot uw terras en de tuin. Twee slaapkamers met elk 1 tweepers. bed en wastafel. Luxe badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Fijne omheinde tuin op het zuiden met terras, zitje, parasol en schommel.

Extra's

Broodjesservice.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiewoning KÄTHE

Duitsland Sauerland MARSBERG OBERMARSBERG

Locatie

Vakantiewoning Käthe ligt in het vestingstadje Obermarsberg. Het stadje ligt bovenop een bergplateau in het natuurpark Diemelsee. Vanuit Obermarsberg heeft u prachtige vergezichten over de omringende natuur. Op 25 km ten zuidwesten

van uw vakantiehuis ligt de 700 jaar oude Hanzestad Brilon en 30 km ten zuidwesten van uw woning ligt Willingen. Op 1,5 km vindt u een groot overdekt zwembad. Vanuit uw vakantiewoning kunt u heerlijke wandelingen in de prachtige natuur van het Sauerland maken. De eerder genoemde steden Brilon, Willingen en het nog iets verderop gelegen Winterberg zijn zeker een bezoek waard. Het vakantiehuis is volledig gerenoveerd en staat midden in het dorp op een rustig plekje. U bewoont het netjes en compleet ingerichte appartement op de begane grond van vakantiewoning Käthe.

Uw woning

65 m². Entree, woonkeuken met zithoek, kinderstoel, eethoek, ktv, 4 kookplaten, koffiezetapparaat en directe toegang tot uw terras en de tuin. Twee slaapkamers met elk 1 tweepers. bed en wastafel. Luxe badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Fijne omheinde tuin op het zuiden met terras, zitje, parasol en schommel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen