Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Sauerland (92)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Scharfenberg Brilon. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Scharfenberg Brilon. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Scharfenberg Brilon betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Scharfenberg Brilon hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Scharfenberg Brilon:

Zomervakantie Atlas toppers in Scharfenberg Brilon

Vakantiewoningen Scharfenberg Brilon

Duitsland Sauerland Scharfenberg Brilon

We beschikken over een ruime vakantiewoning (100m2) op de 1e verdieping van dit vrijstaande huis aan de rand van Scharfenberg gelegen. De inrichting is keurig verzorgd en biedt ruim plaats aan 6

personen. Bij de woning heeft u de beschikking over een flinke tuin met grillplaats. Entree, flinke woonkamer met gemakkelijk zitcomfort en een eettafel, keuken, drie slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden en een stapelbed, badkamer met ligbad/douche. Verder: CV, KTV, balkon met zitje, parkeerplaats bij de woning, magnetron en afwasmachine. Bed - en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is aanwezig en kleine huisdieren zijn toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 265,00