Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Sauerland (92)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Schmallenberg Oberkirchen. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Schmallenberg Oberkirchen. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Schmallenberg Oberkirchen betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Schmallenberg Oberkirchen hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Schmallenberg Oberkirchen:

Zomervakantie Atlas toppers in Schmallenberg Oberkirchen

Vakantiewoning Schmallenberg Oberkirchen

Duitsland Sauerland Schmallenberg Oberkirchen

De vakantiewoning ( 90 m2 ) bevindt zich op de gehele begane grond en is degelijk van inrichting. Bij de woning hoort een flink terras met zitgelegenheid, aangrenzend is een flinke tuin.

De omgeving is heerlijk rustig, landelijk en bosrijk. Entree, woonkamer met gemakkelijk zitcomfort, keuken, twee slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden, twee badkamers met douche en toilet. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld. Een kinderbed is aanwezig en max. 1 huisdier is toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 295,00