Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Sauerland (92)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Winterberg Altastenberg. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Winterberg Altastenberg. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Winterberg Altastenberg betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Winterberg Altastenberg hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Winterberg Altastenberg:

Zomervakantie Atlas toppers in Winterberg Altastenberg

Appartement Winterberg Altastenberg

Duitsland Sauerland Winterberg Altastenberg

Uw grote vakantiewoning bevindt zich op de begane grond (7 treden) van dit mooie huis. Alle vertrekken zijn ruim en goed ingericht. Bij de woning hoort een tuin met tuinmeubelen, grillhut en

barbecueplaats, welke ook door andere gasten gebruikt kan worden. Eigen entree, ruime hal, woonkamer met gemakkelijk zitcomfort, compleet ingerichte keuken, twee ruime slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden en één 1-pers. bed en badkamer met douche.Verder: CV, TV, tuin met tuinmeubelen, grillhut, barbecueplaats en parkeergelegenheid bij de woning. Bedlinnen wordt beschikbaar gesteld, handlinnen neemt u zelf mee, een kinderbed is aanwezig en honden (geen katten) zijn toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 200,00