Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Sauerland (92)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Winterberg Neuastenberg. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Winterberg Neuastenberg. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Winterberg Neuastenberg betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Winterberg Neuastenberg hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Winterberg Neuastenberg:

Zomervakantie Atlas toppers in Winterberg Neuastenberg

Vakantiewoning Winterberg Neuastenberg

Duitsland Sauerland Winterberg Neuastenberg

In de voormalige oude school heeft de eigenaar een aantal bijzondere woningen gecreëerd. Ze zijn alle drie groot en deels luxe. De 403 is zeer apart, hier wordt een zeer luxe inrichting

(o.a. met sauna en twee badkamers) gecombineerd met eenvoud in de vorm van het slapen op matrassen op de zeer grote slaapzolder. Heel erg leuk! Leuk voor in de winter: op enkele honderden meters vindt u de skilift. U skiet dan ook bijna langs het huis. ref.nr. 400, begane grond; eigen entree, grote luxe woonkeuken, woonkamer met twee extra slaapmogelijkheden, drie slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden en een stapelbed, badkamer met ligbad. Ref.nr. 403, 1e verdieping: zeer grote woonkamer, prachtige open keuken, twee badkamers, via trap naar grote open slaapzolder met slaapbank voor twee personen en slaapgelegenheid voor 6 personen (matrassen) en een sauna met douche. Luxe en eenvoud gaan hier goed samen. Ref.nr. 402, begane grond; eigen entree, woonkamer met zitcomfort en ludieke slaapmogelijkheid in de vorm van een 2-pers. bed en daarboven twee 1-pers. bedden, ruim apart eetgedeelte, luxe keuken, badkamer met ligbad en douche. Verder hebben alle woningen SAT KTV en een vaatwasser. Bed - en handlinnen neemt u zelf mee, huisdieren zijn niet toegestaan. U wordt vriendelijk verzocht in de woning niet te roken. N.B.: Prijs voor de grote woningen is voor 6 personen. Iedere persoon extra betaalt € 10,= per dag. Dit dient u ter plekke te voldoen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 494,00