Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Sauerland (92)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Wulmeringhausen. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Wulmeringhausen. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Wulmeringhausen betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Wulmeringhausen hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Wulmeringhausen:

Zomervakantie Atlas toppers in Wulmeringhausen

Vakantiewoning Wulmeringhausen

Duitsland Sauerland Wulmeringhausen

Rustig gelegen huis aan de rand van het dorp. De woning is "am Hang" gebouwd, wat inhoudt dat hoewel uw vakantiewoning op de 2e verdieping ligt, u slechts één trap naar boven

hoeft te gaan. Er staat totaal 75 m2 tot uw beschikking, dus u heeft de ruimte. Buiten heeft u een lekker terras en een gezellige blokhut waar u een drankje kunt nuttigen of een spelletje kunt doen. Entree, woonkamer met zitcomfort, goede keuken, twee slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden, badkamer met douche, ktv, terras en parkeergelegenheid. Bed - en handlinnen worden beschikbaar gesteld, kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 333,00