Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Thüringen (30)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Altendambach. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Altendambach. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Altendambach betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Altendambach hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Altendambach:

Zomervakantie Atlas toppers in Altendambach

Bungalow Vakantie Altendambach

Duitsland Thüringen Altendambach

Wij beschikken hier over 5 keurig ingerichte en met veel hout afgewerkte bungalows. Deze zijn vrijstaand, temidden in de prachtige natuur en bieden ruimte aan 5 personen.De woningen zijn gedeeltelijk gerenoveerd en

opnieuw ingericht. Dit bungalowpark is ruim van opzet en niet ver van de dorpskern verwijderd. Entree, woonkamer met zitcomfort, eenvoudig ingerichte keuken en badkamer met douche. Op de eerste etage vindt u twee slaapkamers met in totaal vijf één pers. bedden.Verder: Elektroverwarming, KTV, balkon en parkeergelegenheid. Bed- en handlinnen kunt u huren tegen een vergoeding van € 3,= p.p.p.p.. Huisdieren zijn toegestaan en een kinderbed kan geplaatst worden. N.B. op aanvraag zijn nog twee kleinere woningen beschikbaar. Daarvan is de trap naar de ingang erg steil.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 240,00