Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Thüringen (30)
Plaatsen
Auerbach (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Auerbach. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Auerbach. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Auerbach betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Auerbach hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Auerbach:

Zomervakantie Atlas toppers in Auerbach

Vakantiewoning Auerbach

Duitsland Thüringen Auerbach

De woning bevindt zich in het zeer rustige dorpsdeel Oberauerbach, op de eerste verdieping van dit vrijstaande huis. De wat oudere en zeer vriendelijke eigenaresse kan u diverse leuke tips over de

omgeving geven en heeft een zeer leuke tuin rondom haar huis, alwaar u heerlijk kunt zonnen. Maar lekker ontbijten op het grote balkon in de ochtendzon kan natuurlijk ook! Entree, trap naar de vakantiewoning, woonkamer met eet- en zithoek, keuken (gedeeltelijk afgesloten van de woonkamer), twee slaapkamers met elk een 2-pers.bed, badkamer met bad en toilet. Verder: CV, balkon met zitmeubilair, grote tuin met diverse zitjes, parkeerplaats voor de woning. Op aanvraag is er een extra 2-pers.slaapkamer beschikbaar op dezelfde verdieping. Deze grenst echter niet direct aan de vakantiewoning. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, huisdieren zijn toegestaan en een kinderbed is aanwezig. Tegen een vergoedig van € 20,= per week kunt u ook gebruik maken van de garage.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 225,00