Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Thüringen (30)
Plaatsen
Nauendorf (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Nauendorf. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Nauendorf. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Nauendorf betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Nauendorf hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Nauendorf:

Zomervakantie Atlas toppers in Nauendorf

Chalet Nauendorf

Duitsland Thüringen Nauendorf

Aan de rand van Nauendorf vindt u, temidden van andere huisjes, dit wonderschone chaletje. Het huisje is sfeervol en met liefde ingericht. Het huisje ligt in de flinke tuin welke ook door

de eigenaar gebruikt kan worden. Entree, te bereiken via een trap, gezellige woonkamer met extra slaapmogelijkheid, eenvoudige keuken, slaapkamer met 2-pers. bed, badkamer met douche en separaat toilet. Verder: C.V., satelliet ktv, terras en tuin met diverse zitjes. Bedlinnen wordt beschikbaar gesteld, handlinnen dient u zelf mee te brengen en huisdieren zijn toegestaan. Gelieve in de woning niet te roken!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 225,00