Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Thüringen (30)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Steinbach Hallenberg. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Steinbach Hallenberg. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Steinbach Hallenberg betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Steinbach Hallenberg hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Steinbach Hallenberg:

Zomervakantie Atlas toppers in Steinbach Hallenberg

Vakantiehuis Steinbach Hallenberg

Duitsland Thüringen Steinbach Hallenberg

Via een onverharde weg bereikt u uw vakantiehuis dat zich op een heuvel bevindt van waaruit u een mooi uitzicht heeft op het lager gelegen dorp en de burchtruïne van Steinbach-Hallenberg. De

inrichting is eenvoudig, hoewel de badkamer volledig gemoderniseerd is. Bij de woning hoort een grote tuin en een gezellig balkon. Entree, woonkeuken met compleet keukenblok en open haard, badkamer met douche, slaapkamer met één 2-pers. bedd. Eerste verdieping: woon/slaapzolder met zithoek en een 2-pers.bed. en één 1-pers.bed.Verder: kacheloven, KTV (sat), vaatwasser, balkon met zitje, grote tuin, parkeerplaats bij de woning. Bed- en handlinnen dient u vanaf januari 2009 zelf mee te nemen, een kinderbed is niet aanwezig en huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding van euro 10,= per verblijf.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 295,00