Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Thüringen (30)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Tambach Dietharz. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Tambach Dietharz. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Tambach Dietharz betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Tambach Dietharz hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Tambach Dietharz:

Zomervakantie Atlas toppers in Tambach Dietharz

Bungalow Vakantie Tambach Dietharz

Duitsland Thüringen Tambach Dietharz

Deze geheel vrijstaande bungalow staat op berghelling aan de rand van het dorp. Achter het huis heeft u de beschikking over een tuin en balkon, vanwaar u een prachtig uitzicht over de

omgeving geniet. Entree, woonkamer met zithoek, open slaande deuren en een bedbank, keuken met twee kookplaten, één slaapkamer met 2 pers. bed, badkamer met douche.Verder: CV, sateliet KTV , balkon, terras met tuinmeubelen, parkeerplaats bij de woning. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is niet aanwezig en kleine huisdieren zijn toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 260,00