Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Thüringen (30)
Plaatsen
Thal (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Thal. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Thal. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Thal betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Thal hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Thal:

Zomervakantie Atlas toppers in Thal

Bungalow Vakantie Thal

Duitsland Thüringen Thal

Dit knusse bungalowtje staat in de grote tuin van de eigenaresse. De inrichting is keurig verzorgd en biedt plaats aan twee volwassenen. De grote tuin met terras staat geheel tot uw beschikking.

De ligging is uitermate rustig. Entree, woon- slaapkamer met één 2-pers. bed, zitbank en kleine eethoek, keukenhoek, badkamer met douche.Verder: elektroverwarming, KTV, stereo, tuin en terras met tuinmeubelen en parkeergelegenheid. Bedlinnen wordt beschikbaar gesteld, handlinnen dient u zelf mee te nemen, een kinderbed kan op aanvraag geplaatst worden en kleine huisdieren zijn toegestaan.N.B. De kosten voor electra en verwarming worden alleen berekend in de periode van 01/11 tot 01/04.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 185,00