Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Bungalow Vakantie Kroppach

Deze bungalow is prachtig gelegen aan de rand van Kroppach. De Nederlandse eigenaar heeft het met veel liefde ingericht. Vanuit de deels oplopende grote tuin en de veranda heeft u een fraai

panorama over het dal. Kinderen spelen hier veilig, er is nauwelijks verkeer en de tuin is omheind. De woning is tegen een heuvel aangebouwd en daarom vindt u het woongedeelte en één slaapkamer op de begane grond en de tweede slaapkamer in het souterrain. Tip: Ga eens lekker eten bij "Haus Hirsch". Ligt bij u om de hoek en het Nederlandse beheerdersechtpaar kan u veel over de omgeving vertellen.Fijne vakantie! Entree via veranda, woonkamer met zitcomfort, goed ingerichte keuken , twee slaapkamers met in totaal één 2- pers. bed en twee 1- pers. bedden, badkamer met douche. Verder: ktv met Nederlandse zenders, dvd, grote tuin met zitje, en garage Bedlinnen is aanwezig, handlinnen neemt u zelf mee, kinderbedje is aanwezig en huisdieren zijn van harte welkom. In geval van een 2e huisdier, betaalt u € 10 extra per verblijf. U wordt vriendelijk verzocht in de woning niet te roken.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
AvacZie site aanbieder€ 275,00vrije keuze
Deze bungalow is prachtig gelegen aan de rand van Kroppach. De Nederlandse eigenaar heeft het met veel liefde ingericht. Vanuit de deels oplopende grote tuin en de veranda heeft u een fraai panorama over het dal. Kinderen spelen hier veilig, er is nauwelijks verkeer en de tuin is omheind. De woning is tegen een heuvel aangebouwd en daarom vindt u het woongedeelte en één slaapkamer op de begane grond en de tweede slaapkamer in het souterrain. Tip: Ga eens lekker eten bij "Haus Hirsch". Ligt bij u om de hoek en het Nederlandse beheerdersechtpaar kan u veel over de omgeving vertellen.Fijne vakantie! Entree via veranda, woonkamer met zitcomfort, goed ingerichte keuken , twee slaapkamers met in totaal één 2- pers. bed en twee 1- pers. bedden, badkamer met douche. Verder: ktv met Nederlandse zenders, dvd, grote tuin met zitje, en garage Bedlinnen is aanwezig, handlinnen neemt u zelf mee, kinderbedje is aanwezig en huisdieren zijn van harte welkom. In geval van een 2e huisdier, betaalt u € 10 extra per verblijf.
U wordt vriendelijk verzocht in de woning niet te roken.
 Lees meer bij Avac