Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Bernau Riggenbach. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Bernau Riggenbach. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Bernau Riggenbach betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Bernau Riggenbach hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Bernau Riggenbach:

Zomervakantie Atlas toppers in Bernau Riggenbach

Vakantiewoning Bernau Riggenbach

Duitsland Zwarte woud Bernau Riggenbach

De vakantiewoningen maken onderdeel uit van dit kleine vakantiepark. De woningen zijn verdeeld over een viertal huizen die twee aan twee geschakeld zijn. Het zijn stuk voor stuk ruime frisse woningen met

balkon of terras. Verder vindt u hier nog een gemeenschappelijke speelkamer en biljartkamer, een ruimte met wasmachine en droger (tegen vergoeding) en een buitenspeeltuin. Een leuke bestemming. 8 pers.: grote woonkamer met zitcomfort, complete keuken, drie slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden, een stapelbed en twee extra slaapmogelijkheden, badkamer met ligbad en douche. Bed – en handlinnen is aanwezig, kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn op aanvraag toegestaan. (€ 4,= per dag). Uw auto parkeert u in de carport of de garage.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 625,00