Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Plaatsen
Erzgrube (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Erzgrube. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Erzgrube. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Erzgrube betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Erzgrube hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Erzgrube:

Zomervakantie Atlas toppers in Erzgrube

Vakantiewoningen Erzgrube

Duitsland Zwarte woud Erzgrube

Uw vakantiewoning ligt ongeveer 350 m van het meer vandaan. Uw woning bevindt zich op de begane grond (woonkamer en keuken) en eerste verdieping van dit aan de bosrand gelegen huis. Mede

door de eigen ingang geniet u hier van voldoende privacy. Achter het huis kunt u gebruik maken van de grote ligweide. Eigen entree, woonkamer met goed ingerichte half open keuken, twee slaapkamers met in totaal één 2-pers. bed en twee 1-pers. bedden, kleine badkamer met douche en separaat toilet.Verder: CV, KTV, tuin met tuinmeubelen en parkeergelegenheid. Bedlinnen wordt beschikbaar gesteld, handlinnen neemt u zelf mee en huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 250,00