Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Freudenstadt Grüntal. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Freudenstadt Grüntal. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Freudenstadt Grüntal betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Freudenstadt Grüntal hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Freudenstadt Grüntal:

Zomervakantie Atlas toppers in Freudenstadt Grüntal

Vakantiewoning Freudenstadt Grüntal

Duitsland Zwarte woud Freudenstadt Grüntal

Op enkele honderden meters boven het dorpje, ligt dit gezellige Gasthof. Uw zeer verzorgde vakantiewoning maakt hier onderdeel van uit. Het bevindt zich op de eerste verdieping. De woning is fris helder

en ruim. De inrichting is ietwat apart: de twee slaapkamers zijn via een tussendeur met elkaar verbonden en één van de slaapkamers is open en gescheiden van de woonkamer middels een laag muurtje. U kunt eventueel een derde 2- persoons slaapkamer met eigen ktv en badkamer met douche erbij huren tegen een vergoeding van slechts € 14,= per dag! Deze bevindt zich direct bij uw vakantiewoning. Entree, leuke woonkamer met zithoek, afgescheiden keuken, twee slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden, badkamer met ligbad, balkon, gemeenschappelijk terras en ligweide met speelattributen. Bed – en handlinnen zijn aanwezig, kinderbed en –stoel zijn aanwezig en huisdieren zijn niet toegestaan. N.B.: Dit is een 'niet-rokers' woning. Mede doordat huisdieren niet zijn toegestaan en de (gedeeltelijk) plavuizenvloer is deze woning allergievriendelijk.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 300,00