Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Glatten BÖffingen. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Glatten BÖffingen. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Glatten BÖffingen betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Glatten BÖffingen hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Glatten BÖffingen:

Zomervakantie Atlas toppers in Glatten BÖffingen

Vakantiehuis Glatten BÖffingen

Duitsland Zwarte woud Glatten BÖffingen

Dit vakantiehuis ligt aan de rand van het dorp. De woning is eenvoudig ingericht met voldoende plaats voor 5 personen. Direkt vanuit de woning leiden wandelroutes door de mooie omgeving. Entree, woonkamer

met zithoek, eethoek en 1-pers. bedbank, aparte woonkeuken, twee slaapkamers met in totaal één 2-pers. bed en twee 1-pers. bedden, kleine badkamer met douche.Verder: elektrische verwarming, KTV, parkeerplaats en tuin met tuinmeubelen. Bedlinnen wordt beschikbaar gesteld, handlinnen dient u zelf mee te nemen, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn toegestaan.N.B. U dient tevens het waterverbruik te voldoen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 228,00