Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Plaatsen
Häusern (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Häusern. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Häusern. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Häusern betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Häusern hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Häusern:

Zomervakantie Atlas toppers in Häusern

Vakantiewoning Häusern

Duitsland Zwarte woud Häusern

Prachtig groot karakteristiek huis, aan de bosrand gelegen. Het herbergt twee uitermate mooie vakantiewoning op de eerste verdieping. De woningen zijn groot en sfeervol ingericht. In huis vindt u prettige zaken als

een vaatwasser, telefoon en internet, buiten een heerlijke tuin met zitje. De eigenaar woont er naast en tegen vergoeding kunt u door gebruik maken van sauna, solarium, fitnessruimte, wasmachine en droger. Grote woonkamer met zitcomfort en twee extra slaapmogelijkheden, fraaie woonkeuken, slaapkamer met één 2-pers. bed, badkamer met douche. Verder: Sat KTV, vaatwasser, balkon en grote garage. Bedlinnen kunt u huren (€ 5,50 p.p.) of zelf meenemen. Handlinnen is aanwezig. Kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding van € 2,= per dag.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 365,00