Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Plaatsen
Huzenbach (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Huzenbach. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Huzenbach. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Huzenbach betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Huzenbach hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Huzenbach:

Zomervakantie Atlas toppers in Huzenbach

Vakantiehuis Huzenbach

Duitsland Zwarte woud Huzenbach

Dit vrijstaande huis bewooont u geheel alleen. De inrichting is compleet nieuw en biedt plaats aan twee volwassenen en twee (kleine) kinderen. Het woongedeelte bevindt zich op de 1e etage en bereikt

u door middel van het balkon. Op 50 meter afstand stroomt het kleine riviertje De Murg, voor visliefhebbers een uitstekende lokatie om hun hengel uit te werpen. De grote tuin met speelmogelijkheden voor de kleintjes maken het geheel compleet. Entree via trap, gezellig ingerichte woonkamer met keukenhoek, eethoek en 2-pers. slaapbank, vlizotrap naar zolder waar twee slaapplaatsen zijn voor twee kinderen (geen stahoogte), badkamer met douche. Verder: elektrische verwarming, KTV, balkon, parkeerplaats bij de woning en een tuin met tuinmeubelen. Bed- en handlinnen kunt u huren (€ 5,=) of zelf meenemen, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn toegestaan. U dient tevens voor het waterverbruik te betalen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 173,00