Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Schiltach rohrbach. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Schiltach rohrbach. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Schiltach rohrbach betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Schiltach rohrbach hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Schiltach rohrbach:

Zomervakantie Atlas toppers in Schiltach Rohrbach

Vakantiewoningen Schiltach Rohrbach

Duitsland Zwarte woud Schiltach rohrbach

Op de 2e etage van dit vrijstaande huis bewoont u een ruime vakantiewoning. Het huis is tegen een heuvel gebouwd en vanaf het balkon geniet u van prachtige vergezichten. Mensen die rust

zoeken komen hier volledig aan hun trekken. Op het naastgelegen boerenbedrijfje zijn de kinderen van harte welkom om hier eens achter de schermen te komen kijken. De eigenaar maakt zelf ook produkten als worst, melk, jam, brood, yoghurt en limonade. (937)Entree, woonkeuken, drie slaapkamers met in totaal drie 2-pers. bedden en één 1-pers. bed en badkamer met ligbad en douche en separaat toilet. (938)Entree, woonkeuken, drie slaapkamers met in totaal drie 2-pers. bedden en één slaapkamer met twee 1-pers.bedden en badkamer met ligbad en douche en separaat toilet. Verder: CV, satelliet TV en balkon en zitje. Bedlinnen wordt beschikbaar gesteld, handlinnen neemt u zelf mee, een kinderbedje kan geplaatst worden en huisdieren zijn toegestaan. N.B. de prijs in de prijslijst geldt voor 4 personen. Iedere persoon extra betaalt u ter plekke € 5,= per dag.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 250,00