Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Plaatsen
St Peter (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in St Peter. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in St Peter. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in St Peter betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in St Peter hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in St Peter:

Zomervakantie Atlas toppers in St Peter

Anders Dan Anders St Peter

Duitsland Zwarte woud St Peter

Halverwege St. Peter en St.Mörgen ligt de Dischenhof. Diep in het dal in een heerlijke rust vindt u in het nieuwe huis en in de oorspronkelijke hoeve drie uitstekende vakantiewoningen. De twee

huizen liggen vlak naast elkaar. Kinderen zijn van harte welkom om op de boerderij bij de dieren te komen kijken. De 925 ligt op de eerste verdieping. De woning is erg mooi en met liefde ingericht en bevindt zich in het nieuwe huis op 50 meter van de hoeve. De 926 en 927 liggen resp. op de tweede en eerste verdieping van de hoeve. Ook deze zijn keurig en netjes ingericht. De tuin is gemeenschappelijk. 925; Woonkamer met zithoek, complete woonkeuken met vaatwasser, twee slaapkamers met in totaal één 2-pers. bed en twee 1-pers. bedden, badkamer met ligbad en douche, balkon, sat. ktv, balkon, tuin met zitje en speeltoestellen. Bed – en handlinnen zijn aanwezig, huisdieren zijn niet toegestaan en een kinderbed is ook aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 330,00