Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in TENNENBRONN. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in TENNENBRONN. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in TENNENBRONN betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in TENNENBRONN hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in TENNENBRONN:

Zomervakantie Atlas toppers in TENNENBRONN

Vakantiepark TENNENBRONN

Duitsland Zwarte woud TENNENBRONN

Locatie

In Tennenbronn ligt het gelijknamige vakantiepark Tennenbronn. Dit plaatsje ligt in het toeristische hart van het Zwarte Woud, 22 km ten noorden van Villingen. Vanuit uw vakantiehuis bent u zo in Zwitserland

of Frankrijk, maar u kunt ook mooie routes rijden en wandelen in de directe omgeving. Excursiemogelijkheden met de kinderen zijn volop aanwezig. In het Schwarzwald Park in Löffingen vindt u wilde dieren, maar ook een wildwaterbaan, rodelbaan, kinderspeelpark en bobsleebaan. Op ongeveer anderhalf uur rijden ligt het grootste pretpark van Duitsland, het Europa park in Rust. Op 500 m ligt een groot verwarmd openlucht zwembad (geopend v.a. eind mei) met glijbaan (74 m lang) omgeven door mooie natuur. Op het park zelf ligt een tennisbaan, restaurant, voetbalveld en kinderspeelplaats. Op dit ruim opgezette vakantiepark liggen in totaal ruim 200 vakantiewoningen. Vakantiepark Tennenbronn ligt op een 800 m hoog zonneplateau.

Uw woning

Type A, 4 pers., 42 m², geschakelde bungalow. Entree, woonkamer met zithoek (tevens 1 tweepers. bed, 1,15 m) en kabel-ktv. Open keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat en eethoek. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. U beschikt over een privé-terras met tuinmeubelen.

Extra's

De huizen zijn van particuliere eigenaren en kunnen onderling van elkaar verschillen. Broodjeservice. Wasmachine en droger met munten.

Winter

In Tennenbronn ligt het gelijknamige vakantiepark Tennenbronn. Dit plaatsje ligt in het toeristische hart van het Zwarte Woud, 22 km ten noorden van Villingen. Vanuit uw vakantiehuis bent u zo in Zwitserland of Frankrijk, maar u kunt ook mooie routes rijden en wandelen in de directe omgeving. Excursiemogelijkheden met de kinderen zijn volop aanwezig. In het Schwarzwald Park in Löffingen vindt u wilde dieren, maar ook een wildwaterbaan, rodelbaan, kinderspeelpark en bobsleebaan. Op ongeveer anderhalf uur rijden ligt het grootste pretpark van Duitsland, het Europa Park in Rust (open in december en van april tot eind oktober). In Schramberg (3 km) kunt u in december de schaatsen onderbinden om op de kunstijsbaan voor het raadhuis rondjes te draaien. Kerstmarkten in Stuttgart, Freiburg, Straßburg enz en het Adventskalenderhaus in Gengerbach vormen leuke uitstapjes. Op het park zelf ligt een tennisbaan, restaurant, voetbalveld en kinderspeelplaats. Op dit ruim opgezette vakantiepark liggen in totaal ruim 200 vakantiewoningen. Vakantiepark Tennenbronn ligt op een 800 m hoog plateau.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen