Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Auvergne (119)
Plaatsen
DANCE (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in DANCE. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in DANCE. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in DANCE betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in DANCE hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in DANCE:

Zomervakantie Atlas toppers in DANCE

Maison LES PETITES COTES

Frankrijk Auvergne DANCE

Locatie

Op de grens van de Bourgogne en de Auvergne, ongeveer 25 km ten zuidwesten van de stad Roanne ligt een gevarieerd vakantiegebied. De vele kasteeltjes, kloosters en herenwoningen getuigen van een rijke

historie. Het afwisselende landschap ligt midden tussen laag- en middelgebergte en herbergt een rijke natuur waar bos en veld elkaar afwisselen. Er zijn vele mooie wandel- en ATB-fietstochten mogelijk met als voorbeeld de oevers van de rivier de Loire of het meer Lac de Villerest. In dit gebied namen de textielambachten vroeger een belangrijke plaats in. Dit vakmanschap, nu in meer artistieke vorm, kan nog op vele plaatsen bekeken worden. U zult 's avonds veel trek hebben in een lekkere maaltijd opgediend in één van de ontelbare restaurantjes met de lokale gerechten van deze streek. Deze vrijstaande woning, waarin vroeger de wijnboeren tijdens de oogst de nacht doorbrachten, is eenvoudig maar netjes gerenoveerd. U woont hier zeer afgelegen en geniet van de rust en een onvergetelijk uitzicht op het stuwmeer Villarest.

Uw Woning

67 m². Woonkamer met eethoek, ktv en open haard. Aparte keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron. Apart toilet. Badkamer met handdouche en wastafel. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer 2 éénpers. bedden. Afgerasterde tuin met grindterras, gazon, voldoende tuinmeubels en barbecue.
Opmerkingen: Woning beschikt over een open haard (sfeer) en alleen in de badkamer en de keuken elektrische verwarming.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen