Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Auvergne (119)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in GREZIEUX LE FROMENTAL. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in GREZIEUX LE FROMENTAL. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in GREZIEUX LE FROMENTAL betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in GREZIEUX LE FROMENTAL hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in GREZIEUX LE FROMENTAL:

Zomervakantie Atlas toppers in GREZIEUX LE FROMENTAL

Vakantiehuis LE SALOIR

Frankrijk Auvergne GREZIEUX LE FROMENTAL

Locatie

In het plaatsje Grezieux le Fromental staat vakantiehuis Le Saloir. U woont 8 km ten oosten van Montbrison en ca. 70 km ten westen van Lyon. U bevindt zich in de streek

'Le Forez', dankzij haar rijke historie zorgen vele kasteeltjes, kloosters, kerkjes en schilderachtige dorpjes voor authentieke decors en interessante uitstapjes. Door de nabijheid van zowel de bergen van het Centraal Massief als de oevers van de Loire rivier vindt u hier een gevarieerde flora en fauna waarin het heerlijk wandelen, ATB-fietsen, vissen of gewoon lekker luieren is. Natuurlijk mag een dagtocht naar de stad Lyon niet ontbreken, net als een bezoek aan het jeu de boule museum in Saint Bonnet. U woont in een charmant gehuchtje, in een comfortabel gerestaureerde zonnige vakantiewoning met ruime kamers een fijne omsloten tuin. Badkamer, toilet en de slaapkamer op de BG van vakantiehuis Le Saloir zijn toegankelijk voor een rolstoel.

Uw woning

140 m². Woonkamer met zithoek, ktv en open haard. Open keuken met eethoek, 4 kookplaten, koffiezetapparaat, afzuigkap, oven, magnetron, afzuigkap, afwasmachine en diverse extra huishoudelijke apparaten. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met wastafel en douche, apart toilet. Etage: 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Omsloten tuin met terras en voldoende tuinmeubels, gazon.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis DE FELICIE

Frankrijk Auvergne GREZIEUX LE FROMENTAL

Locatie

In het plaatsje Grezieux le Fromental staat vakantiehuis De Felicie. U woont 8 km ten oosten van Montbrison en ca. 70 km ten westen van Lyon. U bevindt zich in de streek

'Le Forez', dankzij haar rijke historie zorgen vele kasteeltjes, kloosters, kerkjes en schilderachtige dorpjes voor authentieke decors en interessante uitstapjes. Door de nabijheid van zowel de bergen van het Centraal Massief als de oevers van de Loire rivier vindt u hier een gevarieerde flora en fauna waarin het heerlijk wandelen, ATB-fietsen, vissen of gewoon lekker luieren is. Natuurlijk mag een dagtocht naar de stad Lyon niet ontbreken, net als een bezoek aan het jeu de boule museum in Saint Bonnet. U woont in een charmant gehuchtje, in een van de bijgebouwen van een indrukwekkend kasteel dat al eeuwenlang door dezelfde sympathieke familie wordt bewoond. Op het kasteeldomein bevindt zich een vijver (geen zwemwater) waar kinderen een hengeltje kunnen uitgooien.Het torentje van uw vakantiewoning stamt zelfs uit 1350. In 2006 is vakantiehuis De Felicie comfortabel gerestaureerd.

Uw woning

70 m². Woonkamer met zithoek, eettafel, open haard en ktv. Open keuken met 4 kookplaten, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine en diverse huishoudelijke apparaten. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche, wastafel, en wasmachine. Apart toilet. Etage: Mezzanine met knusse zithoek. Tuin met terras, voldoende tuinmeubels en een barbecue.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen