Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Auvergne (119)
Plaatsen
JURE (2)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in JURE. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in JURE. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in JURE betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in JURE hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in JURE:

Zomervakantie Atlas toppers in JURE

Maison PER

Frankrijk Auvergne JURE

Locatie

In het kleine gehucht Jur? staat maison Per?. U bevindt zicht op de grens tussen Bourgondi? en de Auvergne, ca. 35 km ten oosten van Thiers. U woont hier centraal tussen de

steden Saint Etienne, Lyon en Clemont Ferrand. Deze steden zijn elk een bezoek meer dan waard en liggen alle op ca. 100 km afstand van uw vakantiewoning. In dit gebied, waar de natuur onbedorven en ongerept is, lijkt de tijd te hebben stilgestaan. U bewoont een karakteristiek, vrijstaand vakantiehuis aan de bosrand. Vanuit maison Per?, in een gehucht 2 km buiten Jur?, kunt u direct de vrije natuur in wandelen.

Uw woning

85 m?. Gezellige woonkamer met 2-zitsbank, eethoek en ktv. Open keuken met 4 kookplaten, oven, afwasmachine, koffiezetapparaat en magnetron. Apart toilet met wastafel. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en balkon; 3e slaapkamer met 2 ??npers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. U beschikt over een tuin, klein terras, 2 tuinstoelen, picknicktafel en barbecue.

Extra's

U beschikt over een wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Maison PERÉ

Frankrijk Auvergne JURE

Locatie

Juré is een klein gehucht op de grens tussen Bourgondië en de Auvergne, 25 km ten oosten van Thiers. In dit gebied, waar de natuur onbedorven en ongerept is, lijkt de tijd

te hebben stilgestaan. Uw karakteristieke, vrijstaande huis ligt aan de bosrand in een gehucht, 2 km buiten Juré. Vanuit uw huis kunt u direct de vrije natuur in wandelen.

Uw Woning

85 m2, gezellige woonkamer met 2-zitsbank, eethoek en KTV. Open keuken met 4 kookplaten, oven, afwasmachine, koffiezetapparaat en magnetron. Apart toilet met wastafel. 1e etage: Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers.bed en balkon; 3e slaapkamer met 2 éénpers.bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. U beschikt over een tuin, klein terras, 2 tuinstoelen, picknicktafel en barbecue.

Extra's

U beschikt over een wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen