Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Auvergne (119)
Plaatsen
LE CROZET (2)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in LE CROZET. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in LE CROZET. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in LE CROZET betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in LE CROZET hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in LE CROZET:

Zomervakantie Atlas toppers in LE CROZET

Maison LE CROZET

Frankrijk Auvergne LE CROZET

Locatie

Le Crozet is een middeleeuws dorpje met schattige straatjes, 25 km noordwesten van de stad Roanne. Dit authentieke, geschakelde huis staat in het rustig dorpje. Deze compleet en gezellig ingerichte woning is

uitstekend gerestaureerd met behoud van het oorspronkelijke karakter.

Uw Woning

65 m², buitentrap (12 treden). Woonkamer met 3-zitsbank (tevens 1 tweepers. slaapbank), eethoek en ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, magetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers.bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Eigen terras met tuinstel en barbecue.

Extra's

U beschikt over een wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Maison LA GRANDE CHARRIERE

Frankrijk Auvergne LE CROZET

Locatie

Le Crozet is een mooi middeleeuws dorpje met oude kleine straatjes, 25 km ten noordwesten van de stad Roanne. U woont hier in het uiterste noordoosten van de Auvergne, op de grens

met Bourgondië. Dit fraai gerestaureerde huis uit 1600 staat in het rustige dorpje. U bewoont het afgebeelde gedeelte.

Uw Woning

65 m², woonkamer met 3-zitsbank (tevens 1 tweepers. bedbank), eethoek en ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, afwasmachine, magnetron en koffiezetapparaat. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 2e slaapkamer met 1 tweepers.bed. Uw beschikt over een geheel omsloten tuin met een grind terras en tuinmeubels.

Extra's

U beschikt over een wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen