Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Auvergne (119)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in SAINT JUST. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in SAINT JUST. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in SAINT JUST betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in SAINT JUST hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in SAINT JUST:

Zomervakantie Atlas toppers in SAINT JUST

Vakantiehuis CHAILLARGUES

Frankrijk Auvergne SAINT JUST

Locatie

De Puy de Dôme is een prachtig département rondom Clermont-Ferrand in het Massif Central. Centraal gelegen is de Puy de Dôme, één van vele, maar meest geëerde, gedoofde vulkanen van het Parc

'Régional des Volcans d'Auvergne. Deze Puys, met toppen van meer dan 1800m en kratermeren als dat van Aydat, vormen hét toonbeeld van de Auvergne. De streek is meer dan afwisselend en biedt naast prachtige natuurparken ook een veelzijdige flora en fauna en prachtige rivierstromen zoals die van de Sioule. Als u voor een rustige vakantie kiest waarin de natuur, wandelen, moutainbiken of wellicht paratenten centraal staan bent u hier op de goede plek. Het zuidwestelijke gedeelte van deze streek is een heuvelachtig gebied dat behoort tot het Parc Naturel Régional du Livradois-Forez een onontgonnen gebied waar de natuur nog ongerept is. Daar het gebied wel al eeuwen bewoond is vindt u er veel historische dorpjes. Deze eenvoudig ingerichte woning staat op een prachtige plek en het grote terrein van de eigenaar, in het slaperige gehucht Chaillargues, 50 km ten westen van Saint-Etienne. Uw woning staat op 800m hoogte geniet van een erg mooi uitzicht. Wandel en fietstochten door de natuur beginnen voor de deur.

Uw Woning

78 m². Woonhuis boven eigen garage. 10 buitentreden naar balkon. Keuken met 4 kookplaten, oven en koffiezetapparaat. Woonkamer met eethoek en ktv. Apart toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad en wastafel. Slaapkamer met 1 éénpers. bed. 3e Slaapkamer met twijfelaar (120cm breed). Onder uw woning grote garage met trap naar woning. Rondom beschikt u over 100m² grotendeels omsloten tuin (grasveld) die grenst aan de heuvels met vee en heerlijk uitzicht. Barbecue en tuinstel.

Extra's

U beschikt over een wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen