Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Auvergne (119)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in ST JUSTE PRÈS BRIOUDE. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in ST JUSTE PRÈS BRIOUDE. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in ST JUSTE PRÈS BRIOUDE betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in ST JUSTE PRÈS BRIOUDE hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in ST JUSTE PRÈS BRIOUDE:

Zomervakantie Atlas toppers in ST JUSTE PRÈS BRIOUDE

Vakantiehuis BAYSSAT

Frankrijk Auvergne ST JUSTE PRÈS BRIOUDE

Locatie

St. Juste ligt 11 km ten zuiden van Brioude, in het stroomgebied van de rivier de Allier. U woont hier in een groen, glooiend landschap 50 km ten oosten van het 'Parc

Regional des Volans d'Auvergne'. Het bezoeken van de uitgedoofde vulkanen in dit natuurpark is zeker de moeite waard. St. Flour vindt u in St. Flour. Dit vrijstaande, eenvoudig ingerichte vakantiehuis staat op een rustig plekje in een gehucht, net buiten St. Just.

Uw Woning

96 m², woonkamer met 4 fauteuils. Keuken met 4 kookplaten en oven. Badkamer met douche, toilet en wastafel. 1e étage: Slaapkamer met 1 tweepers. bed, 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Omheinde tuin met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over een wasmachine. Uw auto kunt u parkeren onder de carport. TV op aanvraag beschikbaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen