Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Auvergne (119)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in VILLENEUVE LEMBRON. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in VILLENEUVE LEMBRON. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in VILLENEUVE LEMBRON betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in VILLENEUVE LEMBRON hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in VILLENEUVE LEMBRON:

Zomervakantie Atlas toppers in VILLENEUVE LEMBRON

Vakantiehuis LA MOULEIRE

Frankrijk Auvergne VILLENEUVE LEMBRON

Locatie

De Puy de Dôme is een prachtig département rondom Clermont-Ferrand in het Massif Central. Centraal gelegen is de Puy de Dôme, één van vele, maar meest geëerde, gedoofde vulkanen van het Parc

'Régional des Volcans d'Auvergne. Deze Puys, met toppen van meer dan 1800m en kratermeren als dat van Aydat, vormen hét toonbeeld van de Auvergne. De streek is meer dan afwisselend en biedt naast prachtige natuurparken ook een veelzijdige flora en fauna en prachtige rivierstromen zoals die van de Sioule. Als u voor een rustige vakantie kiest waarin de natuur, wandelen, moutainbiken of wellicht paratenten centraal staan bent u hier op de goede plek. De Lembron is een streek 40 km ten zuiden van Clermont Ferrand met een karakteristiek landschap en een licht en bijna mediterraan klimaat. In deze vallei omgeven door basaltheuvels en waar talloze stroompjes doorheen lopen is het goed leven. Het landschap is bezaaid met duiventillen, op hellingen groeiende druiven. De forten, versterkte huizen en kapelletjes getuigen van een rijk verleden. Het Parc National des Volcans d'Auvergne is voor zowel de Puy de Dôme als de zuidelijkere Monts du Cantal goed bereikbaar. In dit slaperige historische dorpje met groot kasteel bewoont u deze sympathiek gerenoveerde woning met grote tuin. De woning is geschakeld met een grote schuur.

Uw Woning

87 m². 16 Buitentreden naar: woonkamer met eethoek en zithoek bij de haard, ktv en videorecorder. Aparte keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. 4 treden naar: apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 1e Etage: 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Voor uw woning beschikt u over zo'n 2000m² tuin met fruitbomen, grasveld en privacy. Deze grenst aan de tuin van de sympathieke eigenaar, uw buurman. Tuinstel en barbecue.

Extra's

Wasmachine.

Bijzonderheden

Het weggetje naar uw woning kent een versmalling van slechts 2,27m breedte, op 20m van uw woning.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen