Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Bourgogne (4)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Martigny le Comte. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Martigny le Comte. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Martigny le Comte betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Martigny le Comte hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Martigny le Comte:

Zomervakantie Atlas toppers in Martigny Le Comte

Vakantiewoningen Martigny

Frankrijk Bourgogne Martigny le Comte

De vakantiewoning maakt deel uit van geheel, ondergebracht op het grondstuk van de voormalige molen Mmoulin sur lŽArconne, waar 4 gîtes zijn opgetrokken. De woning draagt de naam La Reserve ligt met

de rug gekeerd naar de andere woningen zodat u voldoende privacy heeft. Langs de woningen stroomt een beekje waarin gevist kan worden. Aan de achterkant van de gîtes kan men zelf pootje baaien of heerlijk zonnen op het aangelegde kleine grasveld. Een geheel gerenoveerde woning in de stijl van de streek met een woonkamer, zithoek, eethoek, compleet ingerichte kitchenette, drie slaapkamers met een 2-pers. bed, badkamer met douche, separaat toilet, eigen terrein. Verder elektroverwarming, KTV, wasmachine, afwasmachine, terrasmeubelen, parkeergelegenheid Huisdieren zijn toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen