Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Plaatsen
GACOGNE (2)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in GACOGNE. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in GACOGNE. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in GACOGNE betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in GACOGNE hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in GACOGNE:

Zomervakantie Atlas toppers in GACOGNE

Vakantiehuis RAFFIGNY LE CHATEAU

Frankrijk Bourgondië GACOGNE

Locatie

Gacogne is een dorpje gelegen tussen Auxerre (70 km) en Nevers (60 km). U woont hier in het natuurpark Parc Naturel du Morvan. Het glooiende platteland straalt hier rust uit en

is daarom ideaal om te onthaasten. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor leuke tochtjes. Plaatsen met een rijke geschiedenis (soms zelfs uit de middeleeuwen). Wandelen en de zeer gevarieerde flora en fauna ontdekken. De inwendige mens mag men hier in Bourgondië niet vergeten, met een keur aan heerlijke lokale gerechten in plaatselijke restaurantjes. Uw vakantiewoning met zeer ruime vertrekken beslaat een deel van een prachtig 18e eeuws kasteel op een domein van 18 ha.

Uw Woning

230 m². Entree via een bruggetje. Grote woonkamer met zithoek, kaarttafel en ktv. Aparte eetkeuken met 5 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afzuigkap, afwasmachine, wasmachine en eettafel. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers.bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 4e en 5e slaapkamer ieder met 3 éénpers. bedden. Badkamer met bad met handdouche en wastafel; 2e badkamer met douche, wastafel en toilet; Apart toilet.
Het kasteel is tegen een heuvel gebouwd. De BG van de woning aan de tuinzijde is
1e etage in het kasteelgebouw. Tuin met barbecue en tuinmeubels. Uw tuin gaat zonder verdere omheining over in het kasteeldomein.
Opmerkingen: U parkeert uw auto op ongeveer 60 m van uw woning. De eigenaar verblijft soms in een geheel apart liggend deel van het kasteel. In een apart bijgebouw van het kasteel is eveneens een vakantiewoning (F-58140/2) gevestigd. Ieders privacy is voldoende gewaarborgd.
In overleg kan een apart gelegen, goed uitgerust 3 pers. appartement worden bijgehuurd.
Beschrijving app. 3 pers: 67 m2. Woonkeuken (eenvoudig maar netjes uitgerust) met eettafel. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. 1eEtage: slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis RAFFIGNY LA FOREST

Frankrijk Bourgondië GACOGNE

Locatie

Gacogne is een dorpje gelegen tussen Auxerre (70 km) en Nevers (60 km). U woont hier in het natuurpark Parc Naturel du Morvan. Het glooiende platteland straalt rust uit en is daarom

ideaal om te onthaasten. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor leuke tochtjes. Plaatsen met een rijke geschiedenis (soms zelf uit de middeleeuwen). Wandelen en de zeer gevarieerde flora en fauna te ontdekken. De inwendige mens mag men hier in Bourgondië niet vergeten, met een keur aan heerlijke lokale gerechten in plaatselijke restaurantjes. Uw vrijstaande vakantiewoning met ruime kamers maakt deel uit van de gebouwen van een prachtig 18e eeuws kasteel op een domein van 18 ha. Aan de achterzijde beschikt u over een grote eigen tuin (gazon) met voldoende privacy.

Uw Woning

107 m²: Entree via een trapje en grindterras. Woonkamer met zithoek bij de manshoge haard, ktv, eethoek. Open keuken met 3 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afzuigkap, en afwasmachine. Slaapkamer met 4 éénpers. bedden; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel en wasmachine. Apart toilet. Achter de woning een groot terras en grote gazontuin (3000 m²).
Opmerkingen: De eigenaar woont in een geheel apart liggend deel van het kasteel zelf . In een ander deel van het kasteel is eveneens een vakantiewoning (F-58140/2) gevestigd. Ieders privacy is absoluut gewaarborgd.
In overleg kan een apart gelegen, goed uitgerust 3 pers. appartement worden bijgehuurd. Beschrijving app. 3 pers: 67 m². Woonkeuken (eenvoudig maar netjes uitgerust) met eettafel. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel.1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen