Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Bretagne (137)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in BRIEC L'ODET. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in BRIEC L'ODET. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in BRIEC L'ODET betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in BRIEC L'ODET hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in BRIEC L'ODET:

Zomervakantie Atlas toppers in BRIEC L'ODET

Vakantiehuis KERLEZ VRAZ

Frankrijk Bretagne BRIEC L'ODET

Locatie

Dit dorpje bevindt zich 10 km ten noorden van Quimper en 20 km ten oosten van de baai van Douarnenez. Het gebied heet de Finistère, oftewel in het Bretoens de Penn Ar

Bedd, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v.Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. Even buiten Briec bewoont u een comfortabele vrijstaande woning die in 2002 is gerenoveerd en deel uitmaakt van de boerderij van de eigenaar die melkboer is.

Uw Woning

70 m²,. Grote woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven en magnetron. 1e Etage: badkamer met douche en wastafel. 2 Slaapkamers met elk 1 tweepers. bed. Voor uw woning beschikt u over een terras/binnenplaats op het zuiden met tuinmeubels en een barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen