Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Bretagne (137)
Plaatsen
KERNILIS (2)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in KERNILIS. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in KERNILIS. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in KERNILIS betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in KERNILIS hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in KERNILIS:

Zomervakantie Atlas toppers in KERNILIS

Vakantiehuis SYLVIE

Frankrijk Bretagne KERNILIS

Locatie

Dit dorp ligt 20 km ten noorden van Brest. U bevindt zich in de noordwestelijke streek van de Finistère, in de Pays des Abers. Finistère, de naam van deze streek, betekent in

het Bretoens Penn Ar Bedd, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v. Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. De Abers zijn een soort lage Fjorden of zeearmen die deze woeste noordwestelijke kuststrook kenmerken. Aan de rand van dit dorpje, bewoont u dit gezellige, recent (2003) gebouwde huis, naast het terrein en de woning van de jonge eigenaren. Wandelingen naar en langs de Aber Wrach beginnen voor de deur.

Uw Woning

45 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en oven. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed. Overloop met de mogelijkheid een bed voor een kind te plaatsen, op aanvraag. Voor uw woning beschikt u over een terras met tuinmeubels en een barbecue. Naast uw woning een tuin met een zitje en weids uitzicht over de landerijen.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis LE FOURNIL

Frankrijk Bretagne KERNILIS

Locatie

Dit dorp ligt 20 km ten noorden van Brest. U bevindt zich in de noordwestelijke streek van de Finistère, in de Pays des Abers. Finistère, de naam van deze streek, betekent in

het Bretoens Penn Ar Bedd, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v. Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. De Abers zijn een soort lage Fjorden of zeearmen die deze woeste noordwestelijke kuststrook kenmerken. In het centrum van dit dorp, bewoont u deze ouderwetse dorpswoning, op geringe afstand van het terrein en de woning van de eigenaren.

Uw Woning

86 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv en open haard. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en oven. Apart toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 1e Etage: badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Slaapkamer met 1 twijfelaar (120cm), 1 éénpers. bed en een wastafel; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed.Voor uw woning beschikt u over een terras met tuinmeubels en een barbecue. Voor uw terras ligt een grote binnenplaats waarvan u desgewenst gebruik kunt maken.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen