Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Bretagne (137)
Plaatsen
LANNILIS (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in LANNILIS. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in LANNILIS. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in LANNILIS betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in LANNILIS hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in LANNILIS:

Zomervakantie Atlas toppers in LANNILIS

Vakantiehuis JOSEPH

Frankrijk Bretagne LANNILIS

Locatie

Dit stadje ligt 20 km ten noorden van Brest. U bevindt zich in de noordwestelijke streek van de Finistère, in de Pays des Abers. Finistère, de naam van deze streek, betekent in

het Bretoens Penn Ar Bed, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v. Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. De Abers zijn een soort lage Fjorden of zeearmen die deze woeste noordwestelijke kuststrook kenmerken. Aan de rand van het stadje, 700 m van L'Aber Benoit bewoont u deze vrijstaande 19e eeuwse woning.

Uw Woning

110 m². Entree, woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv en haard. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, afwasmachine, magnetron en oven. Apart toilet. Badkamer met ligbad en wastafel. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 1e Etage: 2e en 3e slaapkamer met elk 1 tweepers. bed; 4e door 3e toegankelijke slaapkamer met 1 éénpers. bed. Rondom uw woning beschikt u over 1500 m² fijne tuin met tuinmeubels en een barbecue. Uw woning is ouderwets doch functioneel en compleet ingericht.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen