Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Bretagne (137)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in LOC BRÉVALAIRE. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in LOC BRÉVALAIRE. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in LOC BRÉVALAIRE betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in LOC BRÉVALAIRE hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in LOC BRÉVALAIRE:

Zomervakantie Atlas toppers in LOC BRÉVALAIRE

Vakantiehuis L'INDÉPENDANT

Frankrijk Bretagne LOC BRÉVALAIRE

Locatie

Dit dorp ligt 20 km ten noorden van Brest. U bevindt zich in de noordwestelijke streek van de Finistère, in de Pays des Abers. Finistère, de naam van deze streek, betekent in

het Bretoens Penn Ar Bedd, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v. Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. De Abers zijn een soort lage Fjorden of zeearmen die deze woeste noordwestelijke kuststrook kenmerken. Aan de rand van dit dorpje, bewoont u dit gezellige en vrijstaande huis uit de 19e eeuw.

Uw Woning

50 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en oven. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Slaapkamer met 1 tweepers. bed Voor uw woning beschikt u over een fijn omsloten terras met tuinmeubels en een barbecue. Naast uw woning ligt een eenvoudige tennisbaan en een speelweide die u deelt met de bewoners van woning F-29260/2.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine. Uw bedden zijn opgemaakt bij uw aankomst.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis GOUELET

Frankrijk Bretagne LOC BRÉVALAIRE

Locatie

Dit dorp ligt 20 km ten noorden van Brest. U bevindt zich in de noordwestelijke streek van de Finistère, in de Pays des Abers. Finistère, de naam van deze streek, betekent in

het Bretoens Penn Ar Bedd, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v. Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. De Abers zijn een soort lage Fjorden of zeearmen die deze woeste noordwestelijke kuststrook kenmerken. Aan de rand van dit dorpje in een klein gehucht met 4 woningen, bewoont u dit gezellige huis uit de 19e eeuw.

Uw Woning

50 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron en oven. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Voor uw woning beschikt u over een tuin met tuinmeubels en een barbecue. Naast uw woning ligt een eenvoudige tennisbaan en een speelweide die u deelt met de bewoners van woning F-29260/1.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine. Uw bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen