Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Bretagne (137)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in PLOUDALMEZEAU. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in PLOUDALMEZEAU. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in PLOUDALMEZEAU betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in PLOUDALMEZEAU hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in PLOUDALMEZEAU:

Zomervakantie Atlas toppers in PLOUDALMEZEAU

Vakantiehuis Moulin KERIZAOUEN

Frankrijk Bretagne PLOUDALMEZEAU

Locatie

U bevindt zich in de noordwestelijke streek van de Finistère, in de Pays des Abers. Finistère, de naam van deze streek, betekent in het Bretoens Penn Ar Bed, het hoofd of uiteinde

van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v.Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. De Abers zijn een soort lage Fjorden of zeearmen die deze woeste noordwestelijke kuststrook kenmerken. U bewoont op 3 km afstand van de plaatsjes Portsall en Ploudalmezeau een mooie vrijstaande woning die dankzij het meertje voor de deur dienst deed als watermolen. Het water stroomt nog steeds onder de woning naar de tuin.

Uw Woning

116 m². Entree, ruime woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv en open haard. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, afwasmachine en oven. Apart toilet. Badkamer met ligbad en wastafel. 1e Etage: 2 slaapkamers met elk 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Apart toilet met wastafel. Rondom uw woning beschikt u over 1000 m² grote tuin met terras, zicht en toegang tot het water met een roeiboot. Bijkeuken met tuinmeubels en een barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine. Eigen roeiboot.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen