Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Bretagne (137)
Plaatsen
PLOUIDER (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in PLOUIDER. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in PLOUIDER. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in PLOUIDER betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in PLOUIDER hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in PLOUIDER:

Zomervakantie Atlas toppers in PLOUIDER

Vakantiehuis MOUSTER

Frankrijk Bretagne PLOUIDER

Locatie

Dit dorp ligt 5 km ten noordoosten van Lesneven en 6 km ten zuiden van de oceaan. U bevindt zich in de noordwestelijke streek van de Finistère, in de Pays de Leon

. Finistère, de naam van deze streek, betekent in het Bretoens Penn Ar Bedd, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v. Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. Het nabije Lesneven is een oud en levendig stadje. Het gehucht (3 woningen) tot welke uw geheel vrijstaande woning behoort ligt even buiten Pont du Chatel, tussen de landerijen. De rust, de fijne tuin en de goede bereikbaarheid kenmerken deze gerenoveerde woning.

Uw Woning

70 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv en open haard. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, afwasmachine en oven. Apart toilet met wastafel. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; badkamer met ligbad, wastafel en toilet; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden.Voor uw woning beschikt u over een omsloten tuin en binnenplaats, een carport en een garage.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen