Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Bretagne (137)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in PLOUNEOUR TREZ. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in PLOUNEOUR TREZ. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in PLOUNEOUR TREZ betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in PLOUNEOUR TREZ hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in PLOUNEOUR TREZ:

Zomervakantie Atlas toppers in PLOUNEOUR TREZ

VakantiehuisMaison JOSEPH

Frankrijk Bretagne PLOUNEOUR TREZ

Locatie

Deze badplaats ligt 9 km ten noorden van Lesneven. U bevindt zich in de noordwestelijke streek van de Finistère, in de Pays de Leon. Finistère, de naam van deze streek, betekent in

het Bretoens Penn Ar Bed, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v. Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. Het nabije Lesneven is een historisch en levendig stadje. De stranden bij Plouneour en Brignogan zijn zeer afwisselend. 2 Km buiten het dorp bewoont u, in een klein landelijk gelegen gehucht, een gezellige, geschakelde (met F-29890/2) woning, met zicht op zee over het heuvellandschap.

Uw Woning

75 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv en open haard. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat en oven. Apart toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; badkamer met ligbad, toilet en wastafel. 2e Etage: 3e slaapkamer met 1 twijfelaar (120cm) op aanvraag. Voor uw woning beschikt u over een terras met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis COAT

Frankrijk Bretagne PLOUNEOUR TREZ

Locatie

Deze badplaats ligt 9 km ten noorden van Lesneven. U bevindt zich in de noordwestelijke streek van de Finistère, in de Pays de Leon. Finistère, de naam van deze streek, betekent in

het Bretoens Penn Ar Bed, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v. Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. Het nabije Lesneven is een historisch en levendig stadje. De stranden bij Plouneour en Brignogan zijn zeer afwisselend. 2 Km buiten het dorp bewoont u, in een klein landelijk gelegen gehucht, een gezellige, geschakelde (met F-29890/1) woning, met zicht op zee over het heuvellandschap.

Uw Woning

49 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv en haard. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat en oven. Apart toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; badkamer met douche en wastafel. Achter uw woning beschikt u over een tuin met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen