Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Bretagne (137)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in PLOUNEVEZ QUINTIN. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in PLOUNEVEZ QUINTIN. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in PLOUNEVEZ QUINTIN betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in PLOUNEVEZ QUINTIN hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in PLOUNEVEZ QUINTIN:

Zomervakantie Atlas toppers in PLOUNEVEZ QUINTIN

Vakantiehuis LE PUIT

Frankrijk Bretagne PLOUNEVEZ QUINTIN

Locatie

Vakantiehuis Le Puit staat in het leuke plaatsje Plounevez Quintin. U bevindt zich 30 km ten zuiden van Guingamp, in het gebied Côtes d'Armor in het noorden van Bretagne. Het recreatiemeer van

Guerlédan vindt u op 15 km van uw vakantiewoning. Dagtrips naar de prachtige roze kuststrook van dit gebied liggen voor de hand. In dit magische achterland, staat in de vrije natuur dit 17e eeuwse ensemble. Naast uw vakantiewoning vormen ook F-22110/1 en /3 samen dit gehucht Keramers. De woningen zijn zeer stijlvol, met oog voor detail, in 2004 gerenoveerd en ingericht. Iedere woning beschikt over een eigen tuingedeelte en privacy. Vakantiehuis Le Puit is een ideale bestemming om als een familie of groep (18 pers.) te bewonen.

Uw woning

58 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de satelliet-ktv. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron, oven en afwasmachine. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Naast uw woning beschikt u over een terras met tuinmeubels en barbecue. Voor uw woning ligt een grote weide van waaruit u zo de natuur in loopt.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine en droger. U maakt gebruik van en gezamenlijke tafeltennistafel en jeu de boules baan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis LE PRESSOIR

Frankrijk Bretagne PLOUNEVEZ QUINTIN

Locatie

Vakantiehuis Le Pressoir staat in het leuke plaatsje Plounevez Quintin. U bevindt zich 30 km ten zuiden van Guingamp, in het gebied Côtes d'Armor in het noorden van Bretagne. Het recreatiemeer van

Guerlédan vindt u op 15 km van uw vakantiewoning. Dagtrips naar de prachtige roze kuststrook van dit gebied liggen voor de hand. In dit magische achterland, staat in de vrije natuur dit 17e eeuwse ensemble. Naast uw vakantiewoning vormen ook F-22110/1 en /2 samen dit gehucht Keramers. De woningen zijn zeer stijlvol, met oog voor detail, in 2004 gerenoveerd en ingericht. Iedere woning beschikt over een eigen tuingedeelte en privacy. Vakantiehuis Le Pressoir is een ideale bestemming om als een familie of groep (18 pers.) te bewonen.

Uw woning

77 m². Grote woonkamer met eethoek en zithoek bij de satelliet-ktv. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron, oven en afwasmachine. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 2 ouderwetse kastbedden, 1 éénpers. en 1 éénpers met schuifbed eronder. Naast uw woning beschikt u over een terras met tuinmeubels en barbecue. Voor uw woning ligt een grote weide van waaruit u zo de natuur in loopt. Jeu de boules baan.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine en droger.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis LE LOGIS

Frankrijk Bretagne PLOUNEVEZ QUINTIN

Locatie

Vakantiehuis Le Logis staat in het leuke plaatsje Plounevez Quintin. U bevindt zich 30 km ten zuiden van Guingamp, in het gebied Côtes d'Armor in het noorden van Bretagne. Het recreatiemeer van

Guerlédan vindt u op 15 km van uw vakantiewoning. Dagtrips naar de prachtige roze kuststrook van dit gebied liggen voor de hand. In dit magische achterland, staat in de vrije natuur dit 17e eeuwse ensemble. Naast uw vakantiewoning vormen ook F-22110/2 en /3 samen dit gehucht Keramers. De woningen waarvan deze de grootste is, zijn zeer stijlvol, met oog voor detail, in 2004 gerenoveerd en ingericht. Iedere woning beschikt over een eigen tuingedeelte en privacy. Vakantiehuis Le Logis is een ideale bestemming om als een familie of groep (18 pers.) te bewonen.

Uw woning

150 m². Grote woonkamer met 18 pers. eethoek en ruime zithoek bij de satelliet-ktv, DVD speler en grote open haard. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron, oven, Amerikaanse koelkast en afwasmachine. Bijkeuken met wasmachine en droger. Slaapkamer (ook buitenom toegankelijk) met 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad, douche en wastafel. 2 Aparte toilet. 1e Etage: 2 slaapkamers met elk 2 éénpers. bedden; 4e slaap/speelkamer met 2 tweepers. schuifbedden, wastafel. 2e Badkamer met ligbad en wastafel; 3e badkamer met ligbad en wastafel. Apart 3e toilet. Naast uw woning beschikt u over een ruime tuin en een grindterras met tuinmeubels, een barbecue en een jeu de boules baan. Garage.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine en droger. Tafeltennistafel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen