Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Bretagne (137)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Port Blanc Penvénan. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Port Blanc Penvénan. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Port Blanc Penvénan betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Port Blanc Penvénan hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Port Blanc Penvénan:

Zomervakantie Atlas toppers in Port Blanc Penvénan

Blanche

Frankrijk Bretagne Port Blanc Penvénan

In de directe omgeving van het vissersdorp Port Blanc bevindt zich dit grote, comfortabele huis, in een rustige omgeving op een tuin van 3750 m². Het is goed geschikt voor twee bevriende

families en heeft een mooi uitzicht op zee. Bekijk een het landschap vanaf de oude douaneweg of benut het verblijf om te zeilen of een van de andere talrijke watersporten die aangeboden worden te beoefenen.

In de omgeving
zee 1 km, zandstrand 1,4 km, inkoop 3 km, restaurant 1,2 km, station 20 km, tennis 3 km, golf 18 km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Villa XL aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 396,00