Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Regio's
Bretagne (137)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in SAINT PABU. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in SAINT PABU. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in SAINT PABU betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in SAINT PABU hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in SAINT PABU:

Zomervakantie Atlas toppers in SAINT PABU

Vakantiehuis KERMERRIEN

Frankrijk Bretagne SAINT PABU

Locatie

Deze badplaats ligt 18 km ten noorden van Brest aan de zeearm Aber Benoit, beroemd om zijn witte stranden en turquoise kleur water. U bevindt zich in de noordwestelijke streek van

de Finistère, in de Pays des Abers. Finistère, de naam van deze streek, betekent in het Bretoens Penn Ar Bed, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v. Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. De Abers zijn een soort lage Fjorden of zeearmen die deze woeste noordwestelijke kuststrook kenmerken. Aan de rand van het dorp, in het gehucht Kermerrien waar ook de boerderij van de eigenaar ligt, bewoont u één van de 2 geschakelde, 19e eeuwse woningen (naast F-29830/5).

Uw Woning

60 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine en oven. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. 1e Etage: slaapkamer met 1 stapelbed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Achter uw woning beschikt u over een terras met picknicktafel en barbecue. Grasveldje naast uw woning.

Extra's

Met de bewoners van woning F-29830/5 maakt u gebruik van een grote ruimte met: wasmachine, wasdroger, tafelvoetbal en tafeltennistafel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis BEGOC

Frankrijk Bretagne SAINT PABU

Locatie

Deze badplaats ligt 18 km ten noorden van Brest aan de zeearm Aber Benoit, beroemd om zijn witte stranden en turquoise kleur water. U bevindt zich in de noordwestelijke streek van

de Finistère, in de Pays des Abers. Finistère, de naam van deze streek, betekent in het Bretoens Penn Ar Bed, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v. Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. De Abers zijn een soort lage Fjorden of zeearmen die deze woeste noordwestelijke kuststrook kenmerken. Aan de rand van het dorp, in het gehucht Kermerrien waar ook de boerderij van de eigenaar ligt, bewoont u één van de 2 geschakelde, 19e eeuwse woningen (naast F-29830/4).

Uw Woning

55 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, afwasmachine en oven. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed. en een kinderbed. Achter uw woning beschikt u over een terras met picknicktafel en barbecue. Grasveldje naast uw woning.

Extra's

Met de bewoners van woning F-29830/4 maakt u gebruik van een grote ruimte met: wasmachine, wasdroger, tafelvoetbal en tafeltennistafel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen