Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Plaatsen
MONTPEZAT (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in MONTPEZAT. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in MONTPEZAT. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in MONTPEZAT betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in MONTPEZAT hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in MONTPEZAT:

Zomervakantie Atlas toppers in MONTPEZAT

Vakantiehuis LES PLANTADES

Frankrijk Cevennen & Ardeche MONTPEZAT

Locatie

Vakantiehuis Les Plantades staat in het gehucht Les Plantades, een 'hameau' (gehucht) van 6 huizen, gelegen op een zuidhelling aan de rand van het Plateau Ardechois. U woont hier 23 km ten

westen van Aubenas, 60 km ten westen van de nougat-stad Montélimar. U bevindt zich in het centrum van het gebied Ardèche, aan de bovenloop van deze prachtige rivier. Het is een natuur- en kasteelrijke omgeving met slapende vulkanen, , prachtige watervallen, mineraalwaterbronnen, niet ver van de Vallon Pont d'Arc en de Gorges de l?Ardèche. Op 2,5 km ligt een rivier waar u kunt zwemmen. Uw vrijstaande vakantiewoning is van oorsprong 'La grande maison'. Het middelste gedeelte is het oudst en dateert van rond 1700, de rechtervleugel is het jongst en dateert van rond 1900. Voor de deur ligt een oude wasplaats met stromend water (± 2 m x 3 m en 50 cm diep), waarin u eventueel een bad kunt nemen. Van vakantiehuis Les Plantades is tijdens de liefdevolle restauratie zoveel mogelijk het authentieke karakter van het huis intact gelaten, het staat nog vol met het originele antieke meubilair. De diverse vertrekken liggen op verschillende niveaus, daardoor is vakantiehuis Les Plantades minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Uw woning

135 m². Grote woonkeuken met 4 kookplaten, magnetron, diepvriezer, koffiezetapparaat, grote keukentafel en enorme schouw. Woonkamer met zithoek, houtkachel, 1 éénpers. slaapbank en stereo-installatie. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. 1e etage: 2e slaapkamer met 1 tweepers.bed, 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 2 éénpers. bedden. Tuin en terras. Badkamer met 2 wastafels, aparte douche en apart toilet. U beschikt over een wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen