Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in GAURIAGUET. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in GAURIAGUET. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in GAURIAGUET betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in GAURIAGUET hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in GAURIAGUET:

Zomervakantie Atlas toppers in GAURIAGUET

Vakantiehuis TARA

Frankrijk Dordogne & Limousin GAURIAGUET

Locatie

Dit uitgestrekte dorp ligt 30 km ten noorden van de wijnstad Bordeaux. In dit dorp bewoont u deze zeer origineel ingerichte woning met het interieur van een middeleeuws kasteel heeft. De woning

was een Diligence in de middeleeuwen. Deze koetsiersstopt (de voorloper van het wegrestaurant/motel) is door de sympathieke eigenaresse, die ernaast woont, zeer origineel ingericht tot een grote en unieke woning. Deze streek die zijn rijkdom aan de wijnbouw dankt, is een ideaal uitgangspunt voor de ontdekking van zowel de Atlantische kust alsook de nabije Périgord en Dordogne.

Uw Woning

240 m², entree met bureau, canapé en bibliotheek. Enorme woonkamer met grote eethoek omringd door ridder attributen en een verborgen ktv en videorecorder. Gezellige keukenhoek met bar en kookplaten, koffiezetapparaat, oven en magnetron. Middeleeuws apart toilet (modern functionerend !). 1e Etage met laag balkenplafond. Kinderkamer met een stapelbed en ktv; gordijnafscheiding naar slaapkamer met 1 twijfelaar (120 cm). Slaapkamer met 1 tweepers. bed. (2 geschakelde eenpers. bedden). Rode badkamer met centraal bad, aparte douche en dubbele wastafel. Apart toilet. Voor uw woning en naast de woning van de eigenaar beschikt u over een tuin (die deel uitmaakt van een druk gedecoreerd parkje van 850 m² ) met tuinmeubels en een barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine en droogmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen