Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Plaatsen
NEUVIC (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in NEUVIC. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in NEUVIC. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in NEUVIC betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in NEUVIC hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in NEUVIC:

Zomervakantie Atlas toppers in NEUVIC

Bungalow LE TRIOUZOUNE

Frankrijk Dordogne & Limousin NEUVIC

Locatie

Bungalow Le Trizouzoune staat in de plaats Neuvic, 20 km ten westen van Bort Les Orgues. De plaats ligt bij de hoge vallei van de Dordogne en beschikt over een 300 ha

groot watersportmeer. De visser onder u kan hier zijn hart ophalen. Deze unieke locatie, ver van de bewoonde wereld, bevindt zich op 300 m van een forellen- en vissenkwekerij in het bos met trainingsvijvers en een meer. Op 100 m van uw vrijstaande woning stroomt de visrijke rivier Triouzoune die het meer van Neuvic vult. Op 400 m van uw woning waar de rivier over gaat in een meer kunt u zwemmen. Ook in het meer bij de viskweker die u graag het (vlieg)vissen leert kunt u zwemmen en roeien. Vanaf uw terras wandelt u vrij door de bossen op dit 7 ha groot domein. Toegang tot dit 7 ha grote privé-domein (omsloten) is middels 500 m onverharde weg. De puur natuur bungalow le Trizouzoune is eenvoudig ingericht maar wordt vooral voor zijn unieke ligging aangeboden.

Uw woning

35 m². Woonkamer met canapé (tevens 2 pers. slaapbank), eethoek, ktv en stapelbed. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Voor uw woning terras met weids natuurzicht. Tuinstel en barbecue.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen