Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)
Plaatsen
RIMONS (2)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in RIMONS. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in RIMONS. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in RIMONS betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in RIMONS hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in RIMONS:

Zomervakantie Atlas toppers in RIMONS

Vakantiehuis PRESBYTERE

Frankrijk Dordogne & Limousin RIMONS

Locatie

Deze woning vormt samen met woning F-33580/2, die ernaast ligt, het schitterend en origineel verbouwde gedeelte van dit voormalige 11e eeuwse kerkje in Rimons. Het dorpje ligt 50 km ten zuidoosten

van Bordeaux, in de wijnstreek entre-deux mers. Dit grensgebied tussen de Dordogne en de Atlantische kust kenmerkt zich door het mooie, rustig glooiende landschap met eeuwenoude dorpjes en burchten die al eeuwenlang welvaren bij de wijnbouw in het gebied. Naast veel ruimte geniet u ook van de koelte die de soms wel 80 cm dikke muren u garanderen. Een recreatiemeer bevindt zich op minder dan 8 km, de kust bij Arcachon op zo'n 110 km.

Uw Woning

120 m², entree met apart toilet. Ruime woonkamer met zithoek rond de ktv, eethoek en telefoon. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron en afwasmachine. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed en kinderbedje; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en een eigen badkamer met douche en wastafel en toilet. 3e Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche en wastafel en toilet. Voor én achter uw woning beschikt u over tuingedeeltes die opgesplitst zijn met de woning naast u. Voldoende tuinmeubels.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine. Bergafwaarts op 50 m van uw woning kunt u gebruik maken van de openbare speel,- en ligweide van het dorpje.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis L' ANCIEN PRESBYTERE

Frankrijk Dordogne & Limousin RIMONS

Locatie

Deze woning vormt samen met woning F-33580/3 die ernaast ligt, het schitterende en origineel verbouwde gedeelte van deze voormalige 11e eeuwse kerkje in Rimons. Het dorpje ligt 50 km ten zuidoosten van

Bordeaux, in de wijnstreek entre-deux mers. Dit grensgebied tussen de Dordogne en de Atlantische kust kenmerkt zich door het mooie, rustig glooiende landschap met eeuwenoude dorpjes en burchten die al eeuwenlang welvaren bij de wijnbouw in het gebied. Naast veel ruimte geniet u ook van de koelte die de soms wel 80 cm dikke muren u garanderen. Een recreatiemeer bevindt zich op minder dan 8 km, de kust bij Arcachon ligt op ongeveer 110 km.

Uw Woning

125 m², entree met apart toilet. Ruime woonkamer met zithoek rond de ktv, eethoek en telefoon. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron en afwasmachine. 1e Etage: grote gang met 2 pers. extra bed 2e apart toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. en 1 éénpers. bed met eigen badkamer met douche en wastafel en toilet. 2e Slaapkamer met 1 tweepers. bed en eigen badkamer met douche en wastafel en toilet. Voor en achter uw woning beschikt u over een omsloten tuin die u deelt met de woning naast u, met voldoende tuinmeubels.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Bijzonderheden

Bergafwaarts op 50 m van uw woning kunt u gebruik maken van de openbare speel,- en ligweide van het dorpje.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen