Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in CHAPELLE VOLAND. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in CHAPELLE VOLAND. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in CHAPELLE VOLAND betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in CHAPELLE VOLAND hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in CHAPELLE VOLAND:

Zomervakantie Atlas toppers in CHAPELLE VOLAND

Maison LAMARRE

Frankrijk Elzas, Vogezen & Jura CHAPELLE VOLAND

Locatie

De Jura is een veelzijdig vakantiegebied tussen de Zwitserse grens en de Bourgogne. De streek biedt in het zuiden bergtoppen tot 1800 m. Het noorden en westen grenst aan, en lijkt veel

op, de Bourgogne met bijbehorende wijnbouw en vriendelijke boerderijtjes. De Vin Jaune is een unicum dat uitsluitend in de Jura wordt gemaakt. Cultuur en historie ontbreken niet in dit toeristische département. Steden en dorpen als Dôle, Poligny, Salins en Lons le Saunier bieden naast vriendelijk ontvangst ook musea en bezienswaardigheden. Chapelle Voland ligt 30 km ten zuiden van Dôle en 50 km ten oosten van Beaune, in een gebied met veel meertjes, La Bresse genaamd. Buiten de dorpskern bewoont u deze typische, 18e eeuwse Bressaanse woning. De gezellige woning staat op het erf van de kleinschalige BIO boerderij van de uiterst sympathieke eigenaren met kippen, kuikens en een groentetuin. De inrichting is even typisch als gezellig. Op het terrein ligt ook een privé-vismeertje.

Uw Woning

67 m². Woonkamer met eethoek en zitbed bij de ktv. Aparte keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, wastafel en gesloten toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed en toegang tot de 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Achter uw woning 100 m² omsloten tuin en landelijk uitzicht. Op 50 m vindt u het vismeertje. Voor uw woning beweegt u zich vrij op de binnenplaats en in de groentetuin. Barbecue en tuinmeubels.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen