Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in FONDREMAND. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in FONDREMAND. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in FONDREMAND betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in FONDREMAND hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in FONDREMAND:

Zomervakantie Atlas toppers in FONDREMAND

Vakantiehuis DE LA SOURCE

Frankrijk Elzas, Vogezen & Jura FONDREMAND

Locatie

Fondremand is een van de charmantste dorpjes van de Haute-Saône, gelegen op 25 km ten zuiden van Vesoul. Het historische dorpsgezicht maakt dit tot een zeer aangename plek om de vakantie door

te brengen. Bijzonder is ook de bron, reeds ontdekt in oude tijden, waar 's zomers mensen komen pootjebaden en spetteren in het frisse water. Deze geschakelde woning staat op ca. 15 voetstappen van deze bron af. Een ideale plek, want kinderen kunnen spelen op het voorgelegen pleintje en in het water. Ieder jaar in het weekend van 14 juli is er op dit plein een groot middeleeuws feest . La fête medievale de Fondremand.

Uw Woning

80 m², entree via terras in woonkamer met bankstel, satelliet-ktv en houtkachel. Open keuken met eettafel, 4 kookplaten, oven, afwasmachine, koffiezetapparaat en magnetron. Apart toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 stapelbed (om te zetten in 2 éénpers. bedden). Toegang tot ruim balkon met tuinmeubels. 2e Slaapkamer met 1 tweepers. bedden. Tussen de twee slaapkamers in een kleine badkamer met wastafel en douche. Voor de deur een privé-cour en openbaar pleintje.

Extra's

u beschikt over een wasmachine.

Bijzonderheden

De woning ligt rug aan rug met het huis van de buren, maar ertussen bevindt zich een schuur.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen