Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Frankrijk (1436)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in LA CHASSAGNE. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in LA CHASSAGNE. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in LA CHASSAGNE betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in LA CHASSAGNE hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in LA CHASSAGNE:

Zomervakantie Atlas toppers in LA CHASSAGNE

Maison DE LÂŽETANG

Frankrijk Elzas, Vogezen & Jura LA CHASSAGNE

Locatie

Aan de rand van het rustige dorpje La Chassagne staat vakantiehuis Maison de l'Etang. U woont hier in het gebied de Jura, ca. 35 km ten zuiden van Dole en 60 km

ten oosten Beaune. Uw vakantiewoning staat in een gebied met veel meertjes, La Bresse genaamd. De Jura is een veelzijdig vakantiegebied tussen de Zwitserse grens en de Bourgogne. De streek biedt in het zuiden bergtoppen tot 1800 m. Het noorden en westen grenst, en lijkt veel op de Bourgogne met bijbehorende wijnbouw en vriendelijke boerderijtjes. De Vin Jaune is een unicum dat uitsluitend in de Jura wordt gemaakt. Cultuur en historie ontbreken niet in dit toeristische département. Steden en dorpen als DÎle, Poligny, Salins en Lons le Saunier bieden naast vriendelijk ontvangst ook musea en bezienswaardigheden. Vakantiehuis Maison de l'Etang is een ruime en compleet ingerichte woning op een rustige plek.

Uw woning

145 m². Ruime woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv en open haard. Aparte keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, zitbad en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. 2e Badkamer met ligbad, douche en wastafel. Apart 2e toilet. Voor uw woning terras en ruime (grind) binnen plaats. Garage, barbecue en tuinmeubels.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Maison DE LŽETANG

Frankrijk Elzas, Vogezen & Jura LA CHASSAGNE

Locatie

De Jura is een veelzijdig vakantiegebied tussen de Zwitserse grens en de Bourgogne. De streek biedt in het zuiden bergtoppen tot 1800 m. Het noorden en westen grenst, en lijkt veel op

de Bourgogne met bijbehorende wijnbouw en vriendelijke boerderijtjes. De Vin Jaune is een unicum dat uitsluitend in de Jura wordt gemaakt. Cultuur en historie ontbreken niet in dit toeristische département. Steden en dorpen als Dôle, Poligny, Salins en Lons le Saunier bieden naast vriendelijk ontvangst ook musea en bezienswaardigheden. La Chassagne ligt 20 km ten zuiden van Dôle en 55 km ten oosten van Beaune, in een gebied met veel meertjes, La Bresse genaamd. Aan de rand van dit rustige dorpje bewoont u deze ruime en compleet ingerichte woning op een rustige plek.

Uw Woning

145 m², Ruime woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv en open haard. Aparte keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Apart toilet. Badkamer met douche, zitbad en wastafel. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 1e Etage: 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. 2e Badkamer met ligbad, douche en wastafel. Apart toilet. Voor uw woning terras en ruime (grind) binnen plaats. Garage, barbecue en tuinmeubels.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen